Brouwerij rondleiding

Elke zaterdag zijn er twee rondleiding door onze brouwerij (om 14:00 en om 15:30). Tijdens een rondleiding leer je van alles over de locatie en het brouwproces, tevens bezoek je de vergistings- en lagertanks. Tenslotte zul je ook de brouwzaal van dichtbij bekijken, kortom: er valt veel te zien. Naast het zien is er ook nog wat te proeven, na afloop wordt er namelijk een proeverij gedaan met vier verschillende bieren.

Zelf het moment van een rondleiding kiezen of een rondleiding doen met een grotere groep? Boek dan een Groepsrondleiding via de button hieronder. Een gezellige groepsrondleiding (familie, collega’s, vrienden) is al mogelijk vanaf tien personen.

Tip: de proeverij valt uit te breiden met bierbites (o.a. Zeeuwse kaas, droge worst, olijven en nacho’s met kaas).

Een zaterdagrondleiding boeken? Dat kan hier via de website van Slot Oostende.

Rondleiding en proeverijtje

Duur: 1 uur (excl. de proeverij) 

De Tour begint in de gewelven met de historie van het slot en onze brouwmeester legt op de Brouwzolder de geheimen van ambachtelijk brouwen uit…

vanaf € 15,00 p.p.

minimaal 10 personen
maximaal 60 personen

Rondleiding “bier en spijzen”

Duur: 1 uur (excl. de proeverij) 

Dezelfde rondleiding als de ‘’Rondleiding en Proeverij’’, echter eindigt de rondleiding niet alleen met een proeverij, maar ook een bijpassend spijzenpalet.

vanaf € 47,50 p.p.

minimaal 10 personen
maximaal 60 personen

Rondleiding totaal

Duur: 1,5 uur (excl. de proeverij) 

Geen onderdeel van onze brouwerij blijft onbesproken tijdens deze rondleiding en proeverij. Zowel de brouwzaal als bottelarij wordt bezocht, waarbij het gehele proces wordt toegelicht.

vanaf € 54,00 p.p.

minimaal 10 personen
maximaal 60 personen

Winkelwagen