Alle rondleidingen ›

Rondleiding “bier en spijzen”

  • Duur: 1 uur (excl. proeverij)
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen en maximaal 60 personen

Dezelfde rondleiding als de ‘’Rondleiding en Proeverij’’, echter eindigt de rondleiding niet alleen met een proeverij, maar ook een bijpassend en uitgebreid spijzenpalet. Onze brouwmeester Sven heeft samen met chef-kok Jorran vier bieren uitgekozen, waarbij vier bijpassende gerechtjes gemaakt zijn met verrassende ingrediënten. Zodra de gerechten geserveerd worden, zal de gids deze perfecte combinatie uitleggen. Na de proeverij mag je je favoriete bier uitkiezen, daar tappen wij dan een heerlijk glas vol van. Uiteraard wordt je favoriete bier geserveerd met een plankje met zowel koude – als warme bierbites, daar waar drinken natuurlijk hongerig maakt. De proeverij wordt afgesloten met een leuke gift vanuit de brouwerij.

  • Kosten inclusief proeverij van vier bieren (4 x 15 cl.), vier bijpassende gerechten en de bierbites: €47,50 p.p.

 

Leuk dat wij jou mogen verwelkomen in onze brouwerij!

Groepen kunnen wij op ieder tijdstip van al onze openingsdagen ontvangen, mits minimaal twee dagen van te voren gereserveerd. Uiteraard geldt vol=vol, wij hebben namelijk maar één brouwzaal beschikbaar voor deze rondleiding.

Via het formulier hiernaast kun je jouw gegevens invoeren. Tevens is het mogelijk om de afsluitende proeverij uit te breiden met diverse arrangementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een heerlijk plankje gevuld met bierbites.

U krijgt na het invullen spoedig een reactie!

Bent u slecht ter been? Helaas is de rondleiding dan niet geschikt om aan deel te nemen i.v.m. de aanwezigheid van meerdere trappen.

Vul hier je informatie in

VOL = VOL, min. 10 personen & max. 60 personen.

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 10 tot 60.
Dit veld kunt u gebruiken om bijv. aan te geven dat u een diner wilt bijboeken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen