Alle rondleidingen ›

Rondleiding en proeverijtje

  • Duur: 1 uur (excl. de proeverij)
  • Min. 10 personen en max. 60 personen!

De rondleiding begint in de gewelven met de historie van het gebouw. In de brouwzaal worden de geheimen van ambachtelijk brouwen uitgelegd. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht op het interieur van ons historische pand, onder het genot van een uitleg over onze ingrediënten en onze brouwmethodes. Vervolgens wandel je langs onze brouwketels, vergistings- en lagertanks en proef je onze ingrediënten. Misschien heb je geluk en brouwt brouwmeester Sven op dat moment een biertje, dan is het gehele proces nog beter te begrijpen. Door wat te schuiven en splitsen in ons programma, kunnen wij tegelijkertijd minimaal 10 tot maximaal 60 personen rondleiden.

  • Kosten inclusief proeverij van vier bieren (4 x 15 cl.): €15,00 p.p.
  • Met een bierbitesplankje: €21,00 p.p.

 

Leuk dat wij jou mogen verwelkomen in onze brouwerij!

Groepen kunnen wij op ieder tijdstip van al onze openingsdagen ontvangen, mits minimaal twee dagen van te voren gereserveerd. Uiteraard geldt vol=vol, wij hebben namelijk maar één brouwzaal beschikbaar voor deze rondleiding.

Via het formulier hiernaast kun je jouw gegevens invoeren. Tevens is het mogelijk om de afsluitende proeverij uit te breiden met diverse arrangementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een heerlijk plankje gevuld met bierbites.

U krijgt na het invullen spoedig een reactie!

Bent u slecht ter been? Helaas is de rondleiding dan niet geschikt om aan deel te nemen i.v.m. de aanwezigheid van meerdere trappen.

Vul hier je informatie in

VOL = VOL, min. 10 personen & max. 60 personen.

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 10 tot 60.
Dit veld kunt u gebruiken om bijv. aan te geven dat u een diner wilt bijboeken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen