Alle rondleidingen ›

Rondleiding totaal

  • Duur: 1,5 uur (excl. proeverij)
  • Groepsgrootte: minimaal 10 personen en maximaal 60 personen.

Geen onderdeel van onze brouwerij blijft onbesproken tijdens deze rondleiding en proeverij. Zowel de brouwzaal als bottelarij wordt bezocht, waarbij het gehele proces wordt toegelicht. Bij binnenkomst staat er koffie of thee met iets lekkers voor je klaar, onze gids zal een korte inleiding geven van het programma. Na de inleiding zul je bij ongunstige weersomstandigheden gelijk je jas weer aan moeten trekken voor een zeer korte wandeling naar de bottelarij. In de tuin van onze brouwerij staan wij een ogenblik stil bij o.a. de Agnesgang en word je getrakteerd op anekdotes van het monumentale pand door de eeuwen heen. Voordat je het weet ben je in de bottelarij, deze is namelijk direct aansluitend aan de tuin. In de bottelarij krijg je een korte uitleg over onze vulsystemen en etiketteerlijnen, ondertussen zul je de bieringrediënten ruiken en eventueel ook proeven (indien aanwezig). 

Verder word je ook langs vergistings- en lagertanks geleidt, om zo het gehele proces toegelicht te krijgen. Eenmaal terug in de brouwerij is er een korte klim naar de brouwzaal, waar de brouwketels staan. In de brouwzaal kom je terecht in het domein van onze brouwmeester Sven, misschien is hij ten tijde van jouw rondleiding wel aan het brouwen… Het uitzicht vanuit de brouwzaal is erg fraai te noemen, je hebt namelijk een perfect uitzicht op het interieur van ons historische pand. Mogelijkerwijs is de volgorde van rondleiden ook andersom en begin je in de brouwzaal, waarna je eindigt in de bottelarij. Maar hoe dan ook, er is geen onderdeel onbesproken gebleven zodra de proeverij in gewelvenkelder begint.

Tijdens de proeverij worden er vier speciaalbieren (4 x 15 cl.) en vier bij het bier passende gerechtjes geserveerd, welke gemaakt zijn met verrassende ingrediënten. Onze gids legt je de perfecte combinatie van het bier en de geserveerde gerechtjes uit. Na de proeverij mag je je favoriete bier uitkiezen, daar tappen wij dan een heerlijk glas vol van. Uiteraard wordt je favoriete bier geserveerd met een plankje met zowel koude – als warme bierbites, daar waar drinken natuurlijk hongerig maakt. De proeverij wordt afgesloten met een leuke gift vanuit de brouwerij.

  • Kosten inclusief proeverij van vier bieren (4 x 15 cl.), vier bijpassende gerechten en de bierbites: €54,00 p.p.

 

Leuk dat wij jou mogen verwelkomen in onze brouwerij!

Groepen kunnen wij op ieder tijdstip van al onze openingsdagen ontvangen, mits minimaal twee dagen van te voren gereserveerd. Uiteraard geldt vol=vol, wij hebben namelijk maar één brouwzaal beschikbaar voor deze rondleiding.

Via het formulier hiernaast kun je jouw gegevens invoeren. Tevens is het mogelijk om de afsluitende proeverij uit te breiden met diverse arrangementen, denk hierbij aan bijvoorbeeld een heerlijk plankje gevuld met bierbites.

U krijgt na het invullen spoedig een reactie!

Bent u slecht ter been? Helaas is de rondleiding dan niet geschikt om aan deel te nemen i.v.m. de aanwezigheid van meerdere trappen.

Vul hier je informatie in

VOL = VOL, min. 10 personen & max. 60 personen.

"*" geeft vereiste velden aan

E-mailadres*
DD slash MM slash JJJJ
Voer een nummer in van 10 tot 60.
Dit veld kunt u gebruiken om bijv. aan te geven dat u een diner wilt bijboeken.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Winkelwagen